Toplam 2058 adet ilan, toplam 206 sayfada gösterilmektedir. Şu anki konumunuz 137. sayfa...
1472 gün önce
yükseltici devre
1 Teklif   |   Aktif değil!   |   Rapor istenmiyor   |   eraycx
merhaba arkadaşlar 0-5 v çıkışi 0-10v çıkışa çevirici devre gerekli kart üzerinde 4 adet giriş ve çıkış olması lazım bunun için örnek şema veriyorum y..

1472 gün önce
100 VOLT 20 AMPERE POWER SUPPLY
1 Teklif   |   Aktif değil!   |   Rapor istenmiyor   |   yusuf_bilg..
Güç kaynağı 6 adet 12 volt aküyü şarj etmek icin kullanıcılaktır 
Voltaj ayarlanabilir olmalıdır.
Akım sınırlaması olmalıdır.
Devrede short c..

1472 gün önce
16 Sütunlu Kayan Yazı Devresi
3 Teklif   |   Aktif değil!   |   Rapor isteniyor   |   yunusemrah
Aşağıdaki devre referans alınabilir.


1473 gün önce
Ethernet İle Anahtar Açıp Kapamak
13 Teklif   |   Aktif değil!   |   Rapor istenmiyor   |   Melih
Arduino Öncelikli Ve Pratik Olacağını Düşünüyorum.
 
Ethernet Arayüzünden Ip İle Bağlanıp 20 Kadar Anahtara Ac-Kapa Komutu Vermek İçin Bir Devre..

1474 gün önce
plasma ateşleme sistemi
1 Teklif   |   Aktif değil!   |   Rapor isteniyor   |   hgul ( 0% güven puanı )
Plasma ateşleme sistemi dene arabalarda ateşleme sisitemi var. kondansatörün boşalması ile yapılan aateşleme sistemide deniyor.
örnek olarak bir li..

1474 gün önce
geri sayım sayacı
11 Teklif   |   Aktif değil!   |   Rapor istenmiyor   |   volkan_adi..
seçilen süreden ( 240 - 120 - 20 sn ) geri sayım yapacak 100 mm boyunda 7 segment ledli sayaç. Ekte çalışma şekli ve diğer gereksinimler mevcut...

1475 gün önce
kızıl ötesi kumandalı kepce
3 Teklif   |   Aktif değil!   |   Rapor isteniyor   |   canerayber.. ( 30% güven puanı )
projem kızıl ötesi kumandalı kepçe yapmaktır . istediğim sistem;
Kepçe(araç) ileri geri hareket edip sağa sola dönebilcek.
kepçe mekanizması aşş..

1477 gün önce
Alçak Geçiren Filtre
0 Teklif   |   Aktif değil!   |   Rapor isteniyor   |   Krauss137 ( 30% güven puanı )
Şimdi ben bir alıcı ön katta, frekansı tüne edılebılır yanı başka deyişle frekansı seçebilicegım bır alıcı yapıda bu Band pass Filtreyı (BPF) kullanma..

1477 gün önce
4lü kavşak trafik lambası
10 Teklif   |   Aktif değil!   |   Rapor istenmiyor   |   ahmet8138
Proje ilanının süresi dolmuştu, tekrar aktif ettirdim. Deneyimli ve işi kesin olarak yapabilecek uzmanların teklifini bekliyorum.

15*20 baskı d..

1477 gün önce
at89c51 e verdiğim hex dosyasının atılması
2 Teklif   |   Aktif değil!   |   Rapor istenmiyor   |   bool113 ( 30% güven puanı )
Merhabalar, elimde hazır bulunan kodların at89c51'e yazılması gerektir. Kodları ve mcu'yu anlaştığım kişiye ben göndericem, kargoda bana ait. Sadece e..