Toplam 2048 adet ilan, toplam 205 sayfada gösterilmektedir. Şu anki konumunuz 192. sayfa...
992 gün önce
Sigara duman dedektörü
6 Teklif   |   Aktif değil!   |   Rapor isteniyor   |   mesuty
Kapalı alanda sigara içilmesini engellemek amacıyla duman algılayan bir sensör ve algıladığında ikaz veren basit bir robot yapılmasını istiyorum. Uzak..

993 gün önce
Otomatik kümes kapısı
5 Teklif   |   Aktif değil!   |   Rapor istenmiyor   |   guraykaya
Zaman ayarlı otomatik kümes kapısı yaptırmak istiyorum. Sabah ve akşam saatini ayarladığımda kendiliğinden açılıp kapanmasını istiyorum. Hem 220 Volt ..

996 gün önce
Audio Anfi Devresi
2 Teklif   |   Aktif değil!   |   Rapor istenmiyor   |   sametfdn ( 100% güven puanı )
Anfi Devresi yaptırmak istiyorum.Ön yükselteç katı transistörlü olacak ve iki katlı(daha fazlada olabilir) olacak.Güç Yükselteç katı 0-100 watt bir çı..

996 gün önce
Signal Generatörü
4 Teklif   |   Aktif değil!   |   Rapor istenmiyor   |   obasars ( 60% güven puanı )
XR2206 ile yapılacak resimdeki sinyal jeneratörü devresi ihtiyacım var.
 

999 gün önce
15 KHz Active Loss Pass Filter
3 Teklif   |   Aktif değil!   |   Rapor istenmiyor   |   obasars ( 60% güven puanı )
Resimdeki devreye ihtiyacım var. çevrede yada nette %1lik dirençleri tane tane bulamadığım için buraya koyuyorum. MAX 414 bulunamassa eğer yerine LM32..

1000 gün önce
renk algılayıcı devre
5 Teklif   |   Aktif değil!   |   Rapor isteniyor   |   elaakyz
Pic 16f877 ile 5-6 renk algilayan ve algıladigi rengi 2x16 lcd ekranda gosteren bir proje istiyorum. Projenin baski devre seklinin fotograflarini prot..

1002 gün önce
Baskı Devre Projesi
7 Teklif   |   Aktif değil!   |   Rapor isteniyor   |   mustafa_vo..
İLK ETAPTA 10 ADET OLACAK ŞEKİLDE GÜNCELLENMİŞTİR İLAN. BEĞENİLİRSE 100 ADET BASTIRILACAK.
ATMIŞ OLDUGUM DEVRENIN ELEKTRONİK ÇİZİMİNİ KENDİM YAPMAY..

1002 gün önce
Yarışma Butonu
15 Teklif   |   Aktif değil!   |   Rapor istenmiyor   |   yakargrup
İlkokul öğrencileri için 2 tane butonu olan bir yarışma butonu sistemi istiyorum. özelliği sadece ilk butona basılınca butonun ışığı veya butona bağlı..

1005 gün önce
ÇİFT EKSENLİ GÜNEŞ TAKİP SİSTEMİ
8 Teklif   |   Aktif değil!   |   Rapor isteniyor   |   erdal1089 ( 60% güven puanı )
Çift eksenli güneş takip sistemi ile enerji üretimi ve telefon,bilgisayar sarj edebilme özelliği olması gerekiyor.
Proje devresi baskı devre olması..

1008 gün önce
900Mhz sinyal yükseltici
1 Teklif   |   Aktif değil!   |   Rapor istenmiyor   |   Kobe_Bryan..
RF frekansında çalışacak (900MHZ)(GSM) sinyal yükseltici devre yapılmasını istiyorum.Okulda proje amaçlı kullanacağım. Devreye giriş ve çıkışta anten ..