Toplam 2278 adet ilan, toplam 228 sayfada gösterilmektedir. Şu anki konumunuz 2. sayfa...
3 gün önce
Powerbank şarj ve deşarj devresi
1 Teklif   |   27 gün kaldı   |   Rapor isteniyor   |   lodosnet ( 30% güven puanı )
Powerbank modüllerinde kullanılan aynı modulun kullanılmasi gerekmektedir. Devre çok büyük bir batarya şarj etmeyecek. USB cıkışının biri 5V 1Amper ol..

4 gün önce
Rf kontrollü metal dedektör devresi
4 Teklif   |   26 gün kaldı   |   Rapor istenmiyor   |   cakirhm
Arduino ile 433 mhz alıcı verici kullanılarak uzaktan kumanda ile kontrol edilebilen 100 metre mesafeli yürüyen araba şeklinde metal dedektör projesi ..

5 gün önce
Genlik Modülasyonu (Proteus ile)
1 Teklif   |   25 gün kaldı   |   Rapor istenmiyor   |   Barisbey16
Proje ekinde detaylar belirtilmistir arkadaslar. Ekteki resimde parantez içinde yazılan modellerden 1 i seçilecek.

5 gün önce
Ses frekans yükseltici devre
1 Teklif   |   25 gün kaldı   |   Rapor isteniyor   |   caydin1186
Merhaba,
Hassasiyeti yüksek olacak şekilde, opamp ve transistörler kullanılarak duyarlılığı artırılmış ses frekans yükseltici devre yaptirmak isti..
people onerelim

5 gün önce
Kuluçka Makinesi Elektronik Devre Yapımı
4 Teklif   |   25 gün kaldı   |   Rapor istenmiyor   |   muratkaram.. ( 50% güven puanı )
Merhabalar kuluçka makinesi için elektronik devre yaptırmak istiyorum. Olması gerekenler;
- 1 adet fan 24 saat sürekli çalışacak
- Isıtma için ..

6 gün önce
2 adet 36V 350W fırçasız motor sürmek
1 Teklif   |   24 gün kaldı   |   Rapor isteniyor   |   Ahmettekno
Merhaba,

Yeni projemiz için, piyasada hali hazırda bulunan elektrikli denge kaykayını(hoverboard) kendi anakartını kullanarak gaz kolu ile sürm..

7 gün önce
Arduino ile bulanık mantık
2 Teklif   |   23 gün kaldı   |   Rapor isteniyor   |   furkan71
Projede arduino sıcaklık ve nem degerleri ölçerek wifi sensörü ile internete baglanarak ölçülen degerleri veritabanına kaydedecek kaydedilen degerler ..

9 gün önce
PIC ile Bilimsel Hesap Makinesi
4 Teklif   |   21 gün kaldı   |   Rapor isteniyor   |   ufkalpr
PIC mikrodenetleyici ile bilimsel hesap makinesi yapımı

Akıllı telefonlarda bulunan bilimsel hesap makinesi düzeyinde olmalı

Program ola..

9 gün önce
Düşük frekanslı elektrik alanlarını tespit eden devre tasarımı
1 Teklif   |   21 gün kaldı   |   Rapor isteniyor   |   kecisakali
Merhabalar,
Düşük frekanslı elektrik alanları tespit eden, bu alanların seviyesi hakkında bilgi veren, şiddet seviyesini analog ve dijital olarak ..

13 gün önce
Mini Metal Dedektörü
2 Teklif   |   17 gün kaldı   |   Rapor isteniyor   |   buzel
Ağız içinde, diş etinin altındaki kemiğe gömülü görünmeyen titanyum vidanın yerini yanılma paysız, renkli led ışığı ve sesli uyarılarıyla, noktasal ol..